VAD VI GÖR

För Start Ups & Entreprenörer

Är du entreprenör med allt vad det innebär av osäkerhet och tusen frågor? Vi har många års erfarenhet av samarbete med unga företag och kan hjälpa dig att på ett tidigt stadium lägga en stabil grundstruktur för gynnsam ekonomisk utveckling. Genom att ta hjälp av oss så kan du fokusera på att utveckla ditt företag och din affärsidé.

Vi har genom åren hjälpt flertalet utvecklingsbolag att anpassa redovisningen efter verksamheten, skapa effektiva rutiner och ta fram relevant ekonomisk information. Med en grundstruktur får du ordning och reda från start och kan satsa framåt.

REDOVISNING FÖR NYA FÖRETAG

Vi hjälper dig att ta fram säkra och tydliga beslutsunderlag samt tolka ekonomisk information. Vilken effekt skapar olika handlingsalternativ? Ju noggrannare analyser, desto bättre beslut. Här kan vi vara till god hjälp. Vi följer din verksamhet allteftersom den förändras och anpassar redovisningen därefter. Olika utvecklingsfaser har olika behov. Vi ser till att din verksamhet hela tiden har bästa möjliga förutsättningar för ökad lönsamhet.

Om du är ny i rollen som entreprenör dyker det säkert upp frågetecken som vi kan hjälpa till att räta ut. Vi har kompetensen dels genom tidigare erfarenheter och dels genom vårt kontaktnät med specialister.